Szolgáltatások
Teljeskörű toborzási portfóliónkkal segítséget nyújtunk bármilyen foglalkozási területen, az Ön számára ideális megoldásért forduljon hozzánk bizalommal!

Előszűrés szolgáltatások

Önéletrajz alapú szűrés adatbázisból, vagy hirdetés útján – egyszerűbb munkakörök esetén ajánljuk, ahol várhatóan több releváns jelöltre is számítani lehet (pl. asszisztencia, marketing, egyes fizikai pozíciók). Attól függően, hogy publikus vagy bizalmas keresésről van szó, álláshirdetést adunk fel a vezető portálokon és a közösségi médiában és a beérkező jelentkezőket szűrjük meg az egyeztetett kritériumok alapján; bizalmas keresés esetén (pl. ha meglévő munkatárs helyére szükséges új munkavállaló) önéletrajzi adatbázisokban felkutatjuk a megfelelő jelöleteket. Mindkét esetben egy rövid, telefonos interjút folytatunk le a megfelelő jelöltekkel, majd önéletrajzukat egy rövid jellemzés kíséretében átadjuk a megbízó számára.

Személyes interjú szolgáltatások

Összetettebb, magasabb felelősségi szinttel járó, vagy komoly háttértapasztalatot igénylő, esetleg hiányszakmákhoz tartozó munkakörök esetén célszerűbb a személyes interjút is tartalmazó csomagot igénybe venni. Ennek során direkt keresést végzünk (igény szerint álláshirdetéssel, médiakampánnyal megtámogatva a folyamatot). Korszerű keresési technikákat alkalmazunk, segítségül hívva a legnagyobb közösség portálokat is. A releváns jelöltek kapcsán először ún. name-check-et végzünk, azaz egyeztetjük a profil főbb paramétereit a megbízóval, ezt követően személyes interjúra invitáljuk a pályázókat, mely során feltárjuk szakmai hátterüket, motivációjukat, idegennyelv-tudásukat, bérigényüket. Az interjút követően egy értékelő lapot készítünk, melyet átnyújtunk a megbízó számára. Szükség esetén segítünk a helyszíni interjúk leszervezésében is. A szolgáltatásunk garanciális, azaz, ha a jelölt felmond, vagy nem válik be a próbaidő alatt, díjmentesen pótoljuk a jelöltet (a garancia pozíciónként egy alkalommal vehető igénybe).

Fejvadászat

Tipikusan vezetői pozíciók és nagyon nehezen betölthető, speciális, unikális tudást igénylő pozíciók esetén ajánljuk fejvadász szolgáltatásunkat, mely során szakmai információszerzés és a LinkedIn segítségével megkeressük a legideálisabb jelölteket – akik jellemzően nem feltétlenül aktív álláskeresők. Személyes interjúra invitáljuk őket, azt követően átadjuk a megbízó számára. A teljes folyamatot diszkréten kezeljük.

Kapcsolat

JobPower
Az e-mail címed nem osztjuk meg külső entitás felé.
Minimum 20 karakter.